Ο μοναδικός σας συνεργάτης...

Η εταιρεία ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λειτουργεί από το 1983 με κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων. Με την μακρόχρονη εμπειρία στο αντικείμενο εξασφαλίζουμε την ποιότητα των μηχανημάτων που εισάγουμε, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα της υποστήριξης μετά την αγορά. Η καταρτισμένη τεχνογνωσία μας σε συνάρτηση με τη φιλική μας διάθεση είναι εγγύηση για μια ολοκληρωμένη συνεργασία με τον πελάτη. Αυτό σημαίνει πως δεν είμαστε απλά έμποροι, αλλά συνεργαζόμαστε ώστε να λειτουργούν άψογα τα μηχανήματά μας για να αξιοποιήσουν στο έπαρκο τις δυνατότητές τους. Σύμμαχοι σε αυτό είναι οι μεγάλοι οίκοι που συνεργαζόμαστε όπως ERMAKSAN, KARMETAL, AKYAPAK, BENDMAK, ARSENAL, GECAM, ROLLERI, κ.α.

Διαθέτουμε ποικιλία εργαλειομηχανών εξελιγμένης τεχνολογίας όπως μηχανήματα επεξεργασίας λαμαρίνας και μετάλου , ετοιμοπαράδοτα ή με ειδική παραγγελία. Στοχεύουμε στην καλύτερη δυνατή τιμή και διευκόλυνση αποπληρωμής των μηχανημάτων μας. Η εξυπηρέτηση είναι δεδομένη σε εμάς και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιδήποτε πληροφορία και συμβουλή που μπορεί να συμβάλει στη κάλυψη των αναγκών σας όσον αφορά τη διάθεση, τη λειτουργία και τη μέγιστη δυνατή απόδοση των μηχανημάτων μας. Συνεπώς, μπορούμε με υπερηφάνεια να παραδεχτούμε ότι έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι...

Left banner
Right banner

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιαράκη 16, Κάτω Πατήσια
Αθήνα 11145, Ελλάδα

Τηλ: 210-2022142, 210-2288672
Fax: 210-2022342

Περισσότερα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μπορείτε να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Εάν συμφωνείτε με την χρήση αυτών των cookies, πατήστε στο «Συμφωνώ».
Συμφωνώ